Klussen en verlanglijstjes

Papa is weer even thuis en dat is heerlijk. Na anderhalf jaar lijken we een beetje een evenwicht te vinden als hij thuis is, dat was soms best wat lastig. Als ik zijn offshoretijd alles hier alleen onder regie heb, laat ik het wat moeilijk uit handen, ik ben immers 2x zo snel klaar door de routine die hij nog niet heeft. René ziet klussen genoeg en gaat daar dan mee aan de slag waardoor ik alsnog alleen met de kinderen bezig ben.
Maar nu is daar dus de oplossing
we doen gewoon allebei onze 'klussen' want ook ik wil graag wat dingetjes doen waar ik echt niet aan toe kom als hij niet thuis is, dus de ene keer doet de ene ze in bad en de andere keer geeft de ander het eten. Het ontbijt is vaste prik, dat gebeurd samen, de rest meestal eigenlijk ook wel, er moet immers toch gegeten worden. Maar als je lekker in je klus zit is het ook fijn als je wat later kunt eten en even door kan.

Op die manier is hier dus een hoop gebeurd de laatste tijd, René is druk met een afdakje achter in de tuin en ik heb gister de hele dag achter de naaimachien vertoeft. Ik wilde een doe-boekje maken voor Liza voor zo ergens begin December, het kwam er maar niet van, eigelijk wilde ik mijn macro chaotische halleluja grillen alweer de hoek ingooien en gewoon zo'n ding gaan kopen, want waar was ik nou eigenlijk mee bezig ? Maar gister pakte ik (eigenlijk voor heel iets anders) de naaimachine en binnen no-time waren er wat dingen gerepareerd en omdat ik zo lekker bezig was ben ik tot laat in de avond doorgegaan met dat boekje. Met een vloek (omdat de naald met oogkant mn duim inschoot) en zucht (omdat het me alweer veel te lang aan het duren was) zit het nu uiteindelijk tóch in elkaar.

3 opmerkingen:

  1. Woordverificatie is uitgezet trouwens. Ik vind hem niet goed werken bij blogger hier (de voorbeeldtekst is onleesbaar) even afwachten hoe dat dus met spam loopt, maar tot die tijd kun je hier dus heel simpel reageren.

    BeantwoordenVerwijderen
  2. Zo herkenbaar als je 2kids hebt. Je komt bijna nergens aan toe. En dan hebben jullie er nog 2 van dezelfde leeftijd.

    BeantwoordenVerwijderen
  3. Zo zie je maar, met een beetje geven en nemen, Krijg je veel voor mekaar. Gr Anja

    BeantwoordenVerwijderen

Bedankt voor uw reactie, het word erg gewaardeerd !