En we zijn weer terug !

Sja en éigenlijk hoort een nieuw blogje daar dan ook bij natuurlijk. 
Ik moet zeggen ik baal als een stekker, want ik was erg fan van IWeb, maar ja, dingen komen en dingen gaan en gelukkig is er altijd nog een alternatief. Het mooie is dat alle reacties die op dit (oude) blog ooit geschreven zijn, gewoon nog bestaan. Reageren kan ook nu weer per bericht (Wat iweb dan weer niet kan) door op de 'reacties' onderaan te klikken. 
De paar blogjes die ik via het andere programma had geschreven heb ik hierheen gekopieerd, maar de data, foto's en reacties zijn daardoor wel verdwenen. Ondertussen word er hier flink door geleefd, we leven er wat op los met zn vieren. Rudolf lijkt af en toe al echt wat herkenbaars op de juiste momenten te zeggen (Of is dat 'whisfull thinking' van Mama ? ) Wat hij duidelijk op het goede moment doet is klappen als hij 'klap eens in je handjes' hoort. Meestal gaat dat ook gepaard met een uiterst brede glimlach die hij inmiddels door veel oefenen stevig onder de knie heeft. 


Liza heeft ook geoefend, na lang wachten 'besloot' ze opeens dat ze nu wel oud genoeg is om te gaan staan. Rudolf kwam bij dingen die zij eigenlijk ook wel wilde hebben, en dus was het verstandiger zich ook maar in het land der lopende te gaan begeven. 
Aan 'hoe te gaan zitten' word nog gewerkt ...


René is momenteel zelfs voor mij buiten bereik, er word gevaren met het gevaarte en dus is er geen communicatie mogelijk. Dat leidt tot hele zielige avondjes alleen op mn stoel, maar gelukkig is er altijd nog de techniek waardoor ik vérre van alleen zit ;) 


En zo koetelt het hier dus wel door. 

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Bedankt voor uw reactie, het word erg gewaardeerd !